...

Technologie

Unieke KENCOS-technologie

KENCOS produceert moleculaire waterstof via het elektrolyseproces. Elektrolyse is het proces waarbij elektriciteit wordt gebruikt om water te splitsen in waterstof en zuurstof. Dit proces vindt plaats in een elektrolysator.

Inhalator Kencos bestellen

Hoe produceert KENCOS waterstof?

In de KENCOS-tank bevinden zich elektroden gemaakt van platina en titanium. Deze geleiden elektrische stroom en leveren deze af aan de speciaal samengestelde vloeibare elektrolyseoplossing. Deze oplossing bevat natriumcitraat en zuiver water. Natriumcitraat dient eenvoudigweg als geleider en trekt elektrische stroom aan, die op zijn beurt zuiver water splitst in 66,6% waterstof en 33,3% zuurstof. Terwijl u door het mondstuk van het apparaat ademt, ademt u dit gas rechtstreeks in uw longen.

Elektrolyse is de meest praktische manier om waterstof in inhalatoren te produceren, omdat dit de noodzaak elimineert om overtollige gassen op te slaan en de gebruiker eenvoudig de waterstof kan inademen terwijl deze wordt geproduceerd.

Een veel gestelde vraag die we krijgen is: “Waarom kan ik niet gewoon kraanwater gebruiken om waterstof te genereren in plaats van een speciaal samengestelde oplossing?”

Het antwoord hierop is dat leidingwater zeker kan worden gebruikt om elektrolyse te bewerkstelligen, maar het gevaar hierbij is dat leidingwater niet gezuiverd is en vervuild kan zijn, waardoor schadelijke verontreinigingen worden toegevoegd aan het gas dat u inademt. Zuiver water geleidt geen elektriciteit, dus de elektrolyseoplossing die KENCOS gebruikt, bestaat uit zuiver water met slechts een kleine hoeveelheid natriumcitraat om elektrische stroom te geleiden.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.